zondag 8 april 2007

A non action packed day

Vandaag reed ik weer terug naar Phnom Penh en toevallig reden we langs het vliegveld, zat zo een beetje na te denken over de dingen die er gaan gebeuren. Krijg ik opeens een raar gevoel in mijn buik, nee het was geen heimwee, nee het was ook geen verliefdheid of een andere ziekte ;)

Ik bedacht me ineens dat ik helemaal geen visum voor Thailand meer heb, die ik in NL had geregeld is nl. niet meer geldig is. Lichte paniek bij mij. Maar na even goed nadenken zou het me alleen maar geld kosten voor twee nieuwe tickets. Daar is ook nog wel overeen te komen.

In de guesthouse aangekomen toch maar even de LP er op nageslagen hoe dat nu zit. Tot mijn verrassing las ik dat het allemaal goed gaat komen. Dus morgen weer een wake-up call om 6 uur (wie zegt dat reizen niet vervellend kan zijn! (dit schrijf ik expres om jullie wat minder jalours te maken. Hahaha ))

Back to business. Mijn laatste bericht ging over de pyama-people. Die avond nog wat nieuwe mensen ontmoet, bleek iemand te vertellen zijn money-belt in PP gestolen te zijn. Ben dus morgen maar extra voorzichtig. Big casino, dan.

Alle plannen van iedereen samengevoegd en uitgevoerd (laat dat maar aan mij over). Eerst met de bus naar Kep, guesthouse gezocht (jemig wat zijn ze daar duur, ze vragen gerust $20 voor een kamer (normaal betaal je 2-3 euro), dus ben maar naar een andere gegaan) Kreeg nog wel het aanbod van Annette om er een te delen maar dat is dus niet gebeurt...
Met z'n zessen een boot gehuurd en op naar Rabbit eiland (hoe ze bij die naam komen, weet ik echt niet). Dit was echt een verrassing hoe mooi het daar was. Ik had er nog niet zo bij stil gestaan waar we naartoe gingen maar dit was perfect. De hele dag in de schaduw gelegen, beetje slapen, lezen, lunchen en babbelen met de rest. Oh, hoogte punt lekker de zee in gegaan. Oh, het water was zo lekker warm. En daarna lekker wat fruit gegeten. Het lijkt net antiek zoals de Angkar Wat maar is echt vers. De naam ben ik vergeten maar het is een soort lychee. Misschien wel Angkar Wat-fruit.
En Henry wist het goed samen te vatten en ik vond het zo pakkend dat ik het overneem, het was a non action packed day.

Hier is een foto met rest:
vlnr: Henry (USA), Simone (Kangaroo), ik, Karen (UK) en Annette (D/IT)

Vanochtend, nog wat rond gescheurt achterop een brommer naar een cave. De white Elifant cave. Hier ook op foto. Ben echt benieuwd wie die namen allemaal verzint, volgens mij is drugs toch ten strengste hier verboden.

Geen opmerkingen: